Voorspellingen 2015

Wim Helsdingen


Assen, 10 november 2014

Voorspellingen 2015 zijn sinds 26 oktober, ±15.35u in het bezit van ParaVisie.
Deze voorspellingen zijn verzorgd door Wim Helsdingen en worden opgenomen in hun Januarinummer dat half december verschijnt

Terugblik op de voorspellingen over 2014
Voor een volledige terugblik, klik je hier.

 

Economie, regering, Nederland.
-Heb de indruk dat dit kabinet door de aangescherpte onderlinge verhoudingen de rit zal uitzitten.

-Zie grote tumult, bij vooral de regeringspartijen, in de 2de kamer. Heeft volgens mij van doen met benoeming of herbenoeming. April/mei.
>>>>9 maart -NOS-Nieuwsuur. Aankondiging aftreden minister |Opstelten en staatssecretaris Teeven. vanwege bonnetjes affaire. Nieuwe benoeming na de verkiezingen van 18 maart.

-Voorzie dat onze relatie met Rusland, in een beter daglicht komt te staan.
Exportbeperkingen zullen ten aanzien van ons land deels opgeheven/versoepelt (juli/aug)
worden.

-Onze economie staat er minder slecht voor dan gesuggereerd word. De weg omhoog is allang ingeslagen. Maar geeft wel een steeds scherpere maatschappelijke tweedeling aan.

-Grote zorg om de minst bedeelden. Voedselbanken kunnen de vraag moeilijk aan maar krijgen onvoldoende toevoer.

Economie, regering, buitenland.
-Eurocommissaris Frans Timmermans krijgt het zwaar te verduren. Heb de indruk dat er een nog veel zwaardere last op zijn schouders gedrukt wordt. Hij zal ook effectief als eerste vicevoorzitter moeten optreden.

Koninklijke familie.
-Zie dat kroonprinses Amalia voor het eerst en als uitzondering bij een officiële gelegenheid naast haar ouders zal ‘acteren’. Heeft met een soort van uitreiking te maken.

-Zie prins Constantijn met zijn rechterbeen in gips. Zie niet wat de oorzaak daarvan is.

-Prinses Margaretha komt met de schrik vrij. Heeft alles te maken met een toestand / omstandigheid rond haar gezin.

-Prinses Mabel neemt een deel van haar publieke taken weer op. Zij wordt ook gezien in gezelschap van een belangrijke publieke persoonlijkheid.

-Koningsdag nieuwe stijl is even wennen maar… wordt als een doorslaand succes gezien.

Koningshuizen.
-Zie kroonprins en prinses van Noorwegen in Galakostuum. Volgens mij heeft dat te maken met een op handen zijnde troonswisseling.

-Zie feest/ blijdschap aan het Zweedse hof. Volgens mij komt er bij beide dochters gezinsuitbreiding.

-Heb de indruk dat prins Harry van Engeland zich gaat settelen. Verwacht een verloving in aug/sept.

-De Belgen krijgen te maken met een vervelende aangrijpende situatie waarbij prins Laurent helaas betrokken is.

-De Monegasken maken zich op voor de reeds bekende gezinsuitbreiding bij Prins Albert en prinses Charlene. Ik verwacht toch nog een lichte tegenslag bij de bevalling.

-Grote zorgen aan het Deense hof met betrekking tot de gezondheid van koningin of haar gemaal.

Nationale politie zaken.
-Deventermoordzaak: Na de aanzet tot het forensisch onderzoek van 2014. Zal door de resultaten het onderzoek verder uitgebreid worden. Een heropening komt volgens mij inbeeld.

-Nicky verstappen:
Er komt nieuw DNA materiaal beschikbaar wat zeer gunstig uitwerkt.

-Jolanda Meyer: In de heropening van de Groninger Coffeeshopmoord zitten aanknopings-punten of vingerwijzingen naar andere latere moordzaken. Zoals deze zaak en andere zaken van de eind negentiger jaren uit het Groningse.

Internationale politiezaken.
-Madeleine McCann en Holloway: Rond deze zaken is het betrekkelijk rustig. Er worden wat veronderstellingen geuit en gesuggereerd (zaak McCann) maar snijden uiteindelijk geen hout.

Entertainment- BN-ers, songfestival.
-Songfestival: Dit festival voelt voor het eerst sinds jaren weer aangenaam aan. En ja. Wij komen weer in de finale. Ik voel twijfel over de kwaliteit, zeg kaliber, van onze kandidaat. Ja wij zouden kunnen winnen maar verwacht ook een zeer sterk Ierland.
>>>>10 november 2014. Nieuwsmedia. AvroTros heeft officieel bekend gemaakt dat Trijntje Oosterhuis ons op het songfestival in Wenen zal vertegenwoordigen.

-Nick & Simon: Zij kunnen hun borst nat maken. Mede door een nieuw album stijgt hun populariteit hier maar ook over de grens. Verwacht een nieuw tournee op een ander continent.
>>>>8 november 2014, Nieuwsmedia. Nick & Simon hebben een nieuwe single uitgebracht.

-Ilse de Lange: Ilse gaat uitbreiden. Gezin? Haar muzikale vakgebied heeft zeker met het uitbreiden te maken. Het is een andere /aanvullende benadering van haar muzikale genre.
De samenstelling van The Common Linnets speelt daar een belangrijke rol in.

-Waylon: Heb de indruk dat de muzikale aantrekkingskracht tussen hem en Ilse erg groot is. Ik sluit een hernieuwde samenwerking niet uit.

-Ali B: Hij krijgt volgens mij een nieuwe programma dat met de jeugd van de straat te maken heeft.

Eigen inbreng.
-De beeldvorming die ik krijg moet ik wel nader duiden. Ik zie delen van een boot/schip en vliegtuig. Van belang daarbij zijn de raampjes/patrijspoorten. Politie met kogelwerende vesten. Ik hoor losse schoten, en repeterende schoten. Ik zie een grote rookontwikkeling als soort van gordijn. Ik zie een brug met een ophanging aan 2 staanders. Heb de indruk dat het hier ons land betreft maar krijg geen beeld van de plek. Gaat volgens mij om een terroristische of criminele afhandeling.

 

terug naar begin

vajra-centrum-anahata