Voorspellingen 2014

Wim Helsdingen


Assen, 6 november 2013

Voorspellingen 2014 zijn sinds 6 november 17.30u in het bezit van ParaVisie.
Deze voorspellingen zijn verzorgt door Wim Helsdingen en worden opgenomen in hun Januarinummer die half december verschijnt.

Genomineerd voor de ParaVisie Award 2013
in de categorie
'medium van het jaar'

Stemmen kan tot 15 januari. uitreiking is op
26 januari op de paranormaal beurs te Rijswijk..

Helaas!! Ik ben het niet geworden. Bedankt voor jullie steun.

Terugblik op de voorspellingen over 2013
Voor een volledige terugblik, klik je hier


Voorspellingen 2014


Economie, regering, Nederland.
Er zal medio mrt en of mei een ernstig conflict ontstaan die de verhoudingen binnen het kabinet op scherp zetten. De PvdA (dhr. Samson) verbind zijn politieke carrière hieraan. Voor mij is het twijfelachtig of de regeringscoalitie er wel echt uit komt. Denk het niet.
>>>>>Kabinet. verhoudingen staan al geruime tijd op scherp. vooralsnog lijken ze beteugeld. we hebben nog enkele maanden te gaan.

De kentering is ingezet de crisis is aan het afbrokkelen. Verwacht melding van wat economisch meevallers. (euro, bouw, export.). Medio augustus, begin september krijgen we een enorme opsteker waardoor de economie er als geheel positief uit komt te zien.
>>>4 maart NOS-journaal. Crisis is overwonnen. Dit jaar al lichte economische groei, volgend jaar uit de crisis. Midden van jaar herbezien naar mogelijke lastenverlichting.
>>>28 april Radionieuws . Nog dit jaar wordt er een bijzonder snelle opleving van de bouw verwacht
.

Economie, regering, buitenland.
Bondskanselier Merkel heeft het zwaar in het vormen van een coalitie. Er ontstaan onverwachte tegenslagen met het aanstellen en invullen van de ministersposten (dec 2013).
>>>>18februari Dagbladpers( DvhN) door waarschuwing vooraf is de benoeming tot minister van Sebastian Edathy niet door gegaan. komt nu pas in de pers ( kinder-porno-zaak). Regering Merkel staat behoorlijk onderdruk.

Premier Di Rupo van België weet de stabiliteit van zijn regering te bewaren. Verwacht wel wat verschuivingen in wat ministersposten. Die wisselingen hebben alles weg van een betere verhouding tussen Walen en Vlamingen.
>>>>> Internet.sept.. Lees dat premier Di Rupo de stabiliteit behouden heeft maar dat er wel elke verschuivingen binnnen de ministersposten hebben plaats gevonden.

Koninklijke familie.
Ik zie ons koningspaar in gepaste donkere kleding lopen. Heeft te maken met een situatie binnen de familie (Argentinië) maar vrijwel gelijktijdig ook Europees ( Denemarken).


Onze koning gaat een bijzondere aanzet geven tot het anders vieren of omgaan met de viering van zijn koningsdag.
>>>>> 26februari Koningsdag. Discussie barst los over de wijze van de volgende viering. de Koning zegt: "waarom succesformule wijzigen". we zullen zien.


Koningshuizen:
Ik verwacht aankondigingen tot gezinsuitbreiding bij de koningshuizen van Zweden ( kroonprinses), Engeland (prinses Kate) en Luxemburg.

>>> juni- uit de media. Prins Félix en Prinses Claire van Luxemburg hebben een dochter
( prinses amalia)

>>>8-sept-Nieuws-media. Prinses Kate is weer in verwachting.

Bij de Belgen wordt Fabiola geholpen aan een ernstige kwaal en voorheen koning Albert krijgt een akelig ziekbed te verwerken.

 

Nationale politie zaken.
Een aantal ‘oude’ delicten blijven mijn aandacht trekken. Waarbij ik niet snap waarom ze niet tot een oplossing komen.

Deventermoordzaak:
Er komt nieuw forensisch inzicht naar buiten. Mogelijk zelfs de doorbraak naar de heropening.
>>>6juni-Nos-journaal. uit nieuw onderzoek zijn feiten naar voren gekomen die Ernst-jan Luwes zou den vrijpleiten. Binnenkort wordt over aanvullend onderzoek besloten.
>>>7 juli - Nieuws media. de Advocaat- Generaal van de Hoge Raad stemt in met een nader onderzoek.

Jolanda Meyer: Begrijp niet waarom rond deze zaak een stilte heerst. Heb de indruk dat in verband met overlijden en zijdelingse betrokkenheid, informatie vrijkomt dat een geheel andere kijk op deze zaak teweegbrengt.

Een andere kijk komt er ook op een zaak die minder in de belangstelling staat (Shirley) maar wel door een nieuwe affaire weer volop in de aandacht komt.

Tanja Groen: Ook hier komt door overlijden en of wroeging informatie vrij, die het onderzoek verder helpen. Informatie heeft te maken met de omgeving van een afgraving.


Nicky verstappen: De opheldering van deze zaak laat nog even op zich wachten. Verwacht dat de laatste puzzelstukjes mogelijk eind dit jaar toch zeker volgende jaar het geheel tot de oplossing compleet maken

Internationale politiezaken.
Madeleine McCann: Hoe men ook zoekt, de oplossing moet in de regio van de verdwijning gezocht worden. Volgens mij is er een ‘gezagsdrager’ bij betrokken.
>>>> 19mrt-NOSjournaal. Ontwikkelingen rond een verdachte die in de regio van de vermissing actief was.

Holloway: Er komen in deze zaak nieuwe inzichten aan het licht die verwijzen of doen vermoeden dat er zijdelings Venezolanen bij betrokken zijn.

Entertainment- BN-ers.
Gerard Joling: maakt een omslag en komt met een zeer ingetogen nieuw album van liedjes. Hij laat daarmee zien waar zijn voorkeuren eigenlijk ligt.

Patricia Paay: loopt in de relationele sfeer tegen een tegenslag op die ze nauwelijks weet te omzeilen. ( overspannen)

Marca Borsato: Hoe doet er verstandig aan zich te beraden op zijn zakelijke escapades. Rust en tijd nemen voor zichzelf. Het gevolg is een zeer indrukwekkend nieuw lied dat zich snel aan de top nestelt.
>>>>22 januari Radio / Tv. Marco is getroffen door een Tia en moet enige tijd rust houden.

Yolanthe Sneijder-Cabau: Relatie komt onder druk te staan. Ze zal een stap terug moeten doen om de lichamelijke klap te boven te komen. ( miskraam?)

Sylvie Meis: zal al haar innerlijk krachten moeten bundelen om aan een medische tegenslag het hoofd te kunnen bieden.

Rafael van der Vaart: Blijft het goed doen bij HSV. Heb de indruk dat hij toch overweegt om naar een Nederlandse club terug te keren. Nieuwe relatie krijgt het zwaar te verduren en verwacht een breuk. (eind 2014).

Linda de Mol: relatieperikelen. Verwacht een heel nieuwe show van haar/met haar die ook in Duitsland zal aanslaan.

Giel Beelen: Het lijkt erop dat hij muziek minnend Nederland met heel iets nieuws gaat verrassen. Aankondiging (DWDD) in maart?
>>>>Maart. Aankondiging van nieuw seizoen .programma sing/songwriter.
>>>>7 mei DvhN. Aankonding recordpoging vanaf 12 mei ,190 uur non-stop radio maken.


Albert Verlinde: komt op randje van burn-out te staan. Oorzaak zijn een aantal producties die optimale aandacht vragen. Verlinde heeft een topper of komt met een topper. Heb de
indruk dat hij vergaande samenwerking zoekt (Reinout)

Ruud de Wild: heb het gevoel dat hij iets nieuws gaat beginnen.

Entertainment- songfestival.
Wordt weer niets. Komen volgens mij wel in de finale, maar dat is het dan ook.
>>>>6+10 Mei. Eurovisie. Ilse de lange en Wailon staan in de finale en hebben helaas net niet gewonnen. Het resultaat was meer dan ik bij het opstellen verwachtte. Toen was ook nog niet bekend wie ons zou vertegenwoordigen.

Sport:
Tijdens de winterspelen in Sochi zal een zeer bekende schaatser op een wel heel bijzondere manier in de aandacht komen.
>>>>>22februari.Olympische spelen. Jorrit Bergsma heeft zich als reserve voor de mannen ploegen achtervolging als reserve teruggetrokken.

Verwacht ook dat een nieuw talent de aandacht op zich doet vestigen. Ik zie ten minste 8 medailles glinsteren.
>>>>22 februari Olympische spelen. wat mooi dat wij zo goed in wintersporten zijn en in het bijzonder in het lange baan schaatsen. Het ook duidelijk dat ik weinig affiniteit met sport heb. maar wel verrassens dat ik over tenminste * medailles spreek. Het totaal is 24 waarvan 8 gouden.

Rampen.
Er ontstaat een onaangename toestand met een boorplatform voor de Nederlandse kust.

 

terug naar begin

vajra-centrum-anahata